Morientes
PML
www.sportbg.net
Неактивен
Публикации: 346
|
 |
« Отговор #15 -: Февруари 18, 2008, 11:43:07 am » |
|
ХАХахаха какво друсаш бе 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Чичо Тошко
|
 |
« Отговор #16 -: Февруари 18, 2008, 11:44:38 am » |
|
Простотията няма край в тоя форум и това си е. Нима всички чакат на Пеев да му се случи нещо лошо и да получите оргазъм и да "свършите" ли, немога да разбера.  Аре живи и здрави. 
|
|
|
|
« Последна редакция: Февруари 18, 2008, 12:20:41 pm от Чичо Тошко »
|
Активен
|
НЕД, почивай в мир, братле, ние ще довършим започнатото в твоя чест! 
|
|
|
|
elezko
|
 |
« Отговор #17 -: Февруари 18, 2008, 14:15:00 pm » |
|
На Пейчако нещо лошо ли му се е случило...?  Или отива на гурбет и гастарбайтеризъм този родолюбец, националист, патриот и лидер на вашата организация?  така е ...истинските патриоти отиват да работят за благото на Италия, в частност за себе си.. Успех Иване....евала както се казва... и ти ще плащаш на друга майка! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Чичо Тошко
|
 |
« Отговор #18 -: Февруари 18, 2008, 14:18:13 pm » |
|
Никой неказва, че му се е случило нещо лошо да же напротив хубаво е. За това всичко злобеят и злорадстват. Човек с висше образование, говорещ 2 езика, завършил туризъм, нормално е да го вземат навън. А света вече се глобализира, дали си в България, дали си в Италия все едно и също. Нали сме членове на голямото Европейско семейство, а и специализацията в чужбина след време ще му е от полза.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
elezko
|
 |
« Отговор #20 -: Февруари 18, 2008, 14:32:14 pm » |
|
Глобализация а Тоше?
Не звучи ли малко лицемерно да говорите за такова нещо точно вие...мега националистите...дето ревете за България на три морета..за западни покрайнини..ходите да провокирате суверенни държави и да показвате колко велика е МАЙКА България. Точно тимуровец номер 1...бай Иван...трябваше да се изплюе на знамето Българско...и да замени реда на трибагреника. Кой сега ти е героя питам аз...замени Левски с Гарибалди!
Разкрити сте ...псевдо патриоти!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Чичо Тошко
|
 |
« Отговор #21 -: Февруари 18, 2008, 14:41:21 pm » |
|
Това че съм ВМРО неозначава че споделям абсолютно всички възгледи. Аз лично несподелям идеята за независимост на КОСОВО, а и това за свръхнационализъм за което говориш за мен е остаряло вече. Трябва да се гледа по-реално и по-съвременно на нещата. Това че си в чужбина неозначава че си предал родината и неозначава че не си патриот.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
elezko
|
 |
« Отговор #22 -: Февруари 18, 2008, 14:48:25 pm » |
|
А бе нещо ми се струва че от Марлен Дитрих минахте на Силви Вертан..сменихте песента тотално!
Не ми се рови по стари ви мнения, теми и т.н. (нарочно говоря в мн.ч. понеже Пеев ви е нещо като събирателен образ) и да изровим как се кълнете в Любов към родината, и как никога не бихте я оставили. Факт е, че се чувствувате нещастни и тръгвате да дирите щастието другаде, по гурбети, което си е чист рецидивизъм. Особено когато рецидивист номер едно е "Генерала"!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
South^Front-d4
|
 |
« Отговор #23 -: Февруари 18, 2008, 15:26:09 pm » |
|
Случайни извадки от скайп! [15:22:02] МАЙМУНА каза: НЕ НА ЗАМИНАВАНЕТО НА ДРУГАРЯ ПЕЕВ [15:22:09] МАЙМУНА каза: СТАЧКА, СТАЧКА
[15:23:56] SkinBaby каза: i shte pishat po vestnicite bivsh fen na dobrujda sega vodach na agitkata na lacio napravi grandiozna horeografiq na agitkata
[15:24:50] МАЙМУНА каза: за бате Ванчо или добро или нищо
Пеев, успех и от мен, жив и здрав, да прославиш Добруджа :), а в кой град точно заминаваш?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Чичо Тошко
|
 |
« Отговор #24 -: Февруари 18, 2008, 15:34:14 pm » |
|
Elezko немисля, че всички да трябва да се слагат под общ знаменател и че Пеев е събирателен образ на всички. Всеки има различно мнение, различни възгледи, пиене различен вид бира, харесва различни видове жени и т.н. А относно "Генерала" той си знае най-добре.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vladimir vasilev
DDFC SOFIA
Moderator
www.sportbg.net

Неактивен
Публикации: 5140
ВЕЛИЧКО УМРИ, ДОБРУДЖА ТИ ОСТАВИ!!!
|
 |
« Отговор #25 -: Февруари 18, 2008, 17:06:25 pm » |
|
Нападки, защити... Всеки си търси щастието както намери за добре. А това кой какви идеи споделя е точно за форума. Има място за Иван Пеев, има място за марсианците, има място за патриоти и непатриоти. Иван Пеев няма от "вълшебните" и тръгва да дири парата по Европата. Аз също бях на гурбет миналото лято(може и това да съм), има много форумисти които са или някога са били по чужбина. Затова Вилка, не съм съгласен с тебе. Иначе нека просто още един път да му кажем на добър час, пък той ше почерпи като се върне!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
MadeInBG
|
 |
« Отговор #26 -: Февруари 18, 2008, 21:56:51 pm » |
|
Tishko ti si malOumnik!
|
|
|
|
|
Активен
|
Па шта си ти? - такъв въпрос задава във твоя дом безочлив чужденец. Па шта си ти? - с такваз псувня смущава душата ти некакен пришълец;
Па шта си ти? - туй питане навред - при Дрин, при Шар, при Вардар, Преспа драга о, бъларино, сърбин ти полага и чака с начумере
|
|
|
|
Ivan Peev
|
 |
« Отговор #27 -: Февруари 18, 2008, 23:55:27 pm » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vladimir vasilev
DDFC SOFIA
Moderator
www.sportbg.net

Неактивен
Публикации: 5140
ВЕЛИЧКО УМРИ, ДОБРУДЖА ТИ ОСТАВИ!!!
|
 |
« Отговор #28 -: Февруари 19, 2008, 07:21:09 am » |
|
А ти от майтап не разбираш ли?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
overdom
5-канест
Super Moderators
www.sportbg.net

Неактивен
Публикации: 5390
rebelion!
|
 |
« Отговор #29 -: Февруари 19, 2008, 09:54:56 am » |
|
Мале, пейчо! И у кой град... Вилка, бързо го свръзвай с Крумчо Делпиеро да сме наясно шо и как и Пейо да е в сигурни ръце, че Рим, Генуа как старо и ново се сливат на брега на морето, Наполи - нон окупато, нон окупато, нон окупато - нарко трафиканте.....
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|