|
|
|
|
|
lorimer
|
 |
« Отговор #107 -: Февруари 03, 2010, 16:16:00 pm » |
|
ЗА НОВОРЕГИСТРИРАНИТЕ ТУК ФЕНОВЕ НА ЛИЙДС ВЪВ ФОРУМА ВИ ДАВАМ КУТИЯТА СИ ОТКЪДЕТО МОЖЕ ДА СВАЛИТЕ МАТЕРИАЛИ ЗА ЛИЙДС ОТ ПО СТАРИТЕ ГОДИНИ.
ИМА ГО КАЧЕН И ФИНАЛА ЗА КЕШ ПРЕЗ 1975 ГОДИНА С БАЙЕРН МЮНХЕН
www.dox.bg user - leedsfan parola - foreverandever
|
|
|
|
|
Активен
|
LOVE LEEDS, HATES BATES
|
|
|
|
lorimer
|
 |
« Отговор #108 -: Февруари 03, 2010, 16:28:14 pm » |
|
ИЗТЕГЛИЛ СЪМ ГО ПРЪВИЯ И СЕГА ТЕГЛЯ ВТОРИЯ. ВСИЧКО Е НАРЕД BATTY. ДНЕС Е ДЕН FULL. ДЪРЖИ МЕ НАПРЕЖЕНИЕТО ЗА МАЧА ТОТНЪМ.РАБОТНИЯ МИ ДЕН ПРИКЛЮЧИ.СВАЛЯМ ЗАРАДИ ТЕБ ДВА ДИСКА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА СЕЗОНА. ИМАМ СТУДЕНА БИРА И РОЛЦА ОТ РАЦИ ЗА МЕЗЕ ДОВЕЧЕРА. БИЕМЕ ДОВЕЧЕРА ТОТНЪМ И ДЕНЯ ДА СВЪРШВА. НЕ ИСКАМ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЖИВОТА В ДНЕШНИЯ ДЕН[/color]
|
|
|
|
|
Активен
|
LOVE LEEDS, HATES BATES
|
|
|
|
kramany
|
 |
« Отговор #109 -: Февруари 03, 2010, 16:33:16 pm » |
|
и аз се закачих дано стане по бързо ...то ние бърза работа нямаме ама 
|
|
|
|
|
Активен
|
One life, Two Rules, Love Leeds, hate Scum U
|
|
|
|
service_crew
|
 |
« Отговор #110 -: Февруари 03, 2010, 16:44:38 pm » |
|
ИЗТЕГЛИЛ СЪМ ГО ПРЪВИЯ И СЕГА ТЕГЛЯ ВТОРИЯ. ВСИЧКО Е НАРЕД BATTY. ДНЕС Е ДЕН FULL. ДЪРЖИ МЕ НАПРЕЖЕНИЕТО ЗА МАЧА ТОТНЪМ.РАБОТНИЯ МИ ДЕН ПРИКЛЮЧИ.СВАЛЯМ ЗАРАДИ ТЕБ ДВА ДИСКА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА СЕЗОНА. ИМАМ СТУДЕНА БИРА И РОЛЦА ОТ РАЦИ ЗА МЕЗЕ ДОВЕЧЕРА. БИЕМЕ ДОВЕЧЕРА ТОТНЪМ И ДЕНЯ ДА СВЪРШВА. НЕ ИСКАМ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЖИВОТА В ДНЕШНИЯ ДЕН[/color] Ти имаш ролца от раци , аз скариди мисля да си правя 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Batty
|
 |
« Отговор #111 -: Февруари 03, 2010, 16:54:26 pm » |
|
Бе по-бързо няма да стане, щото за сега само аз пускам торента, а максимумът ми е 80 Кб/с. С две думи още три дена  Поне утре и в петък съм вечерна смяна, през деня ще си дърпате на воля. Компа ми е стар и има три вентилатора и хаби ток колкото 3 бойлера по 6 кW. Нямам даже нужда от парно. Търпение, важното е че ще стане. Аз нямам търпение да имам в ръцете си диска от 89/90. Няма да спя тази нощ. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
lorimer
|
 |
« Отговор #112 -: Февруари 03, 2010, 16:54:57 pm » |
|
ИЗТЕГЛИЛ СЪМ ГО ПРЪВИЯ И СЕГА ТЕГЛЯ ВТОРИЯ. ВСИЧКО Е НАРЕД BATTY. ДНЕС Е ДЕН FULL. ДЪРЖИ МЕ НАПРЕЖЕНИЕТО ЗА МАЧА ТОТНЪМ.РАБОТНИЯ МИ ДЕН ПРИКЛЮЧИ.СВАЛЯМ ЗАРАДИ ТЕБ ДВА ДИСКА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА СЕЗОНА. ИМАМ СТУДЕНА БИРА И РОЛЦА ОТ РАЦИ ЗА МЕЗЕ ДОВЕЧЕРА. БИЕМЕ ДОВЕЧЕРА ТОТНЪМ И ДЕНЯ ДА СВЪРШВА. НЕ ИСКАМ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЖИВОТА В ДНЕШНИЯ ДЕН[/color] Ти имаш ролца от раци , аз скариди мисля да си правя  А ТАКА ДЕ.В МЕТРО ИМАШЕ НАМАЛЕНИЕ НА РОЛЦА ОТ РАЦИ. 3 ПАКЕТА ПО 250 ГР. ПО 2,20 = 6,60 ЛВ.  ДНЕСКА ИМА, УТРЕ НЯМА. АМА И СКАРИДИТЕ СА ХУБАВИ АМА МАЛКО СКЪПИЧКИ В МОМЕНТА 
|
|
|
|
|
Активен
|
LOVE LEEDS, HATES BATES
|
|
|
|
lorimer
|
 |
« Отговор #113 -: Февруари 03, 2010, 16:57:34 pm » |
|
Бе по-бързо няма да стане, щото за сега само аз пускам торента, а максимумът ми е 80 Кб/с. С две думи още три дена  Поне утре и в петък съм вечерна смяна, през деня ще си дърпате на воля. Компа ми е стар и има три вентилатора и хаби ток колкото 3 бойлера по 6 кW. Нямам даже нужда от парно. Търпение, важното е че ще стане. Аз нямам търпение да имам в ръцете си диска от 89/90. Няма да спя тази нощ.  ТОЗИ ДИСК ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ГО ГЛЕДАТ ПО МЛАДИТЕ ЗА ДА РАЗБЕРАТ В МОМЕНТА КЪДЕ СЕ НАМИРАТ КАТО УСЕЩАНЕ ЗА ОТБОРА И ДА ЗНАЯТ КАКВО ГИ ЧАКА ОТ ТУК НАТАТЪК.
ЗЕМЯТА СЕ ВЪРТИ, ТАКА ЧЕ ПАК ИДВАТ ХУБАВИ И ПОБЕДНИ ДНИ. МОМЕНТА ДОЙДЕ.
|
|
|
|
|
Активен
|
LOVE LEEDS, HATES BATES
|
|
|
|
service_crew
|
 |
« Отговор #114 -: Февруари 03, 2010, 17:03:15 pm » |
|
ИЗТЕГЛИЛ СЪМ ГО ПРЪВИЯ И СЕГА ТЕГЛЯ ВТОРИЯ. ВСИЧКО Е НАРЕД BATTY. ДНЕС Е ДЕН FULL. ДЪРЖИ МЕ НАПРЕЖЕНИЕТО ЗА МАЧА ТОТНЪМ.РАБОТНИЯ МИ ДЕН ПРИКЛЮЧИ.СВАЛЯМ ЗАРАДИ ТЕБ ДВА ДИСКА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА СЕЗОНА. ИМАМ СТУДЕНА БИРА И РОЛЦА ОТ РАЦИ ЗА МЕЗЕ ДОВЕЧЕРА. БИЕМЕ ДОВЕЧЕРА ТОТНЪМ И ДЕНЯ ДА СВЪРШВА. НЕ ИСКАМ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЖИВОТА В ДНЕШНИЯ ДЕН[/color] Ти имаш ролца от раци , аз скариди мисля да си правя  А ТАКА ДЕ.В МЕТРО ИМАШЕ НАМАЛЕНИЕ НА РОЛЦА ОТ РАЦИ. 3 ПАКЕТА ПО 250 ГР. ПО 2,20 = 6,60 ЛВ.  ДНЕСКА ИМА, УТРЕ НЯМА. АМА И СКАРИДИТЕ СА ХУБАВИ АМА МАЛКО СКЪПИЧКИ В МОМЕНТА  Аз от Фантастико съм набарал едни замразени за 3 лв и нещо - 250 грама ! Идеални са !!! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
kramany
|
 |
« Отговор #115 -: Февруари 03, 2010, 17:06:29 pm » |
|
евала вие да не ходите и да гледате само промоциите бре ,е нормално хора без работа 
|
|
|
|
|
Активен
|
One life, Two Rules, Love Leeds, hate Scum U
|
|
|
|
lorimer
|
 |
« Отговор #116 -: Февруари 03, 2010, 17:18:16 pm » |
|
евала вие да не ходите и да гледате само промоциите бре ,е нормално хора без работа  ДНЕШНИЯ ДЕН ЗА МЕН СПЕЦИАЛНО Е ПРАЗНИК.
ИГРАЕМ С ТОТНЪМ И ГИ БИЕМ.
ДНЕС МИ Е FREE.
|
|
|
|
|
Активен
|
LOVE LEEDS, HATES BATES
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
PML
www.sportbg.net
Неактивен
Публикации: 1416
MARCHING ON AND ON!
|
 |
« Отговор #117 -: Февруари 03, 2010, 18:10:39 pm » |
|
евала вие да не ходите и да гледате само промоциите бре ,е нормално хора без работа  ДНЕШНИЯ ДЕН ЗА МЕН СПЕЦИАЛНО Е ПРАЗНИК.
ИГРАЕМ С ТОТНЪМ И ГИ БИЕМ.
ДНЕС МИ Е FREE.
БАТЕ, ДАЙ РЕЦЕПТА ЗА ТИЯ РУЛЦА ОТ РАЦИ, ЧЕ ТАМ КЪДЕТО ОТИВАМ ИМА В ПРОМИШЛЕНИ КОЛИЧЕСТВА?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Batty
|
 |
« Отговор #118 -: Февруари 04, 2010, 13:02:23 pm » |
|
The second coming 1989/90 Champions е на линия. Уникално ДВД. Репортажите от мачовете са съпроводени с интервюта и разкази на тогава играещите начело с Хауърд Уилкинсън. Не е истина с какви гащетки играеха навремето футболистите. На Вини Джоунс не му отиват тези прилепнали гащи, мяза на свиреп педерунгел.  Готино е да видят по-младите момчета как изглеждаше стадионът преди на спечелим титлата през 91. Много ретро, много яко. Тогавашните герои са надебелели и днес са дърти чичковци  Наслада за душата е този диск. Предполагам в събота ще го пусна за теглене. МОТ 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|