|
Batty
|
 |
« Отговор #120 -: Февруари 03, 2010, 00:17:40 am » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
PolyFabrikat
|
 |
« Отговор #121 -: Февруари 03, 2010, 01:10:26 am » |
|
Чудесен, за толкова пари идялка направо  Ако си заръчваш за теб, направо брой и мен. Ще ти преведа пари още утре, само ще се чуем за да ми обясниш къде да преведа париците.
|
|
|
|
« Последна редакция: Февруари 03, 2010, 01:13:01 am от PolyFabrikat »
|
Активен
|
... And there`s nothing you can do against the yellow , white and blue !!!
|
|
|
|
Batty
|
 |
« Отговор #122 -: Февруари 03, 2010, 08:15:52 am » |
|
Чудесен, за толкова пари идялка направо  Ако си заръчваш за теб, направо брой и мен. Ще ти преведа пари още утре, само ще се чуем за да ми обясниш къде да преведа париците. Ееее, аз избързах и веднага си го поръчах. Но ако си навит ще ти поръчами на теб. Ще проверя дали пращат до България и ако ми дадеш твоя адрес, щи си го получиш директно. Вечерта ще ти пиша. Леле как ше се накичим като коледни елхи 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
lorimer
|
 |
« Отговор #123 -: Февруари 03, 2010, 17:07:50 pm » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
LOVE LEEDS, HATES BATES
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
PML
www.sportbg.net
Неактивен
Публикации: 1416
MARCHING ON AND ON!
|
 |
« Отговор #124 -: Февруари 03, 2010, 18:11:28 pm » |
|
ВИЖДАМ АЗ, ЧЕ ЯКО ШОПИНГ ТЕРАПИЯ ГО ТРЕСЕ!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
service_crew
|
 |
« Отговор #125 -: Февруари 03, 2010, 18:16:36 pm » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
PolyFabrikat
|
 |
« Отговор #126 -: Февруари 03, 2010, 20:40:13 pm » |
|
Чудесен, за толкова пари идялка направо  Ако си заръчваш за теб, направо брой и мен. Ще ти преведа пари още утре, само ще се чуем за да ми обясниш къде да преведа париците. Ееее, аз избързах и веднага си го поръчах. Но ако си навит ще ти поръчами на теб. Ще проверя дали пращат до България и ако ми дадеш твоя адрес, щи си го получиш директно. Вечерта ще ти пиша. Леле как ше се накичим като коледни елхи  Няма проблем, намерих си колега който ще ми направи услугата  Не се занимавай ти, ще те пазя за нещо друго! Майтапче. Айде драсни като пристигне и качи някоя снимка да видим за кво иде реч  . Благодаря ти, че го сподели с мен! 
|
|
|
|
|
Активен
|
... And there`s nothing you can do against the yellow , white and blue !!!
|
|
|
|
Batty
|
 |
« Отговор #127 -: Февруари 03, 2010, 23:51:10 pm » |
|
Чудесен, за толкова пари идялка направо  Ако си заръчваш за теб, направо брой и мен. Ще ти преведа пари още утре, само ще се чуем за да ми обясниш къде да преведа париците. Ееее, аз избързах и веднага си го поръчах. Но ако си навит ще ти поръчами на теб. Ще проверя дали пращат до България и ако ми дадеш твоя адрес, щи си го получиш директно. Вечерта ще ти пиша. Леле как ше се накичим като коледни елхи  Няма проблем, намерих си колега който ще ми направи услугата  Не се занимавай ти, ще те пазя за нещо друго! Майтапче. Айде драсни като пристигне и качи някоя снимка да видим за кво иде реч  . Благодаря ти, че го сподели с мен!  Стана бързо сделката, платих го на момента и оня вече го е пратил  Като пристигне ще пусна снимки.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivan123
www.sportbg.net
Неактивен
Публикации: 45
|
 |
« Отговор #128 -: Март 19, 2010, 20:51:01 pm » |
|
mom4eta ako ima nqkoi flanelka na leeds da se prodava mi pi6ete . 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
service_crew
|
 |
« Отговор #129 -: Април 27, 2010, 22:09:35 pm » |
|
Продавам тези 3 значки на Лийдс :  За повече инфо ми пишете ! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|