BGPLAY.net
Септември 10, 2010, 01:14:26 am *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Екипировка за феновете на форума  (Прочетена 5894 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Batty
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Публикации: 1846

Мъчно ми е за село!

Профил WWW
« Отговор #120 -: Февруари 03, 2010, 00:17:40 am »

Без пари направо
http://cgi.ebay.co.uk/New-Leeds-United-Football-Club-Slim-Watch-Gift-Box_W0QQitemZ250573906239QQcmdZViewItemQQptZUK_SportsMemorabilia_Football_Memorabilia_ET?hash=item3a575e613f
Активен

PolyFabrikat
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Публикации: 1207

Marching On Together : Chapter Two

Профил
« Отговор #121 -: Февруари 03, 2010, 01:10:26 am »

Чудесен, за толкова пари идялка направо  thumbup

Ако си заръчваш за теб, направо брой и мен. Ще ти преведа пари още утре, само ще се чуем за да ми обясниш къде да преведа париците.

« Последна редакция: Февруари 03, 2010, 01:13:01 am от PolyFabrikat » Активен

... And there`s nothing you can do against the yellow , white and blue !!!
Batty
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Мъчно ми е за село!

Профил WWW
« Отговор #122 -: Февруари 03, 2010, 08:15:52 am »

Ако си заръчваш за теб, направо брой и мен. Ще ти преведа пари още утре, само ще се чуем за да ми обясниш къде да преведа париците.

Ееее, аз избързах и веднага си го поръчах. Но ако си навит ще ти поръчами на теб. Ще проверя дали пращат до България и ако ми дадеш твоя адрес, щи си го получиш директно. Вечерта ще ти пиша. Леле как ше се накичим като коледни елхи  biggrin
Активен

lorimer
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Публикации: 1659

Профил
« Отговор #123 -: Февруари 03, 2010, 17:07:50 pm »

Днес се ровех в www.ebay.co.uk и случайно попаднах на един продукт, който е топки за голф - 3 на брой ! Та мисълта ми е случайно някой от тука пишещите иска ли да направим една "партия" и да поръчаме тези 3 топки ! Аз съм съгласен при положение, че се намерят още 2ма, които да искат голф топка с емблемата на Лийдс ! Цената с доставката до България за комплекта е грубо 23 лв. , което прави по 8 лв. на човек ! Надявам се с този пост да не милслите, че съм се побъркал съвсем  biggrin   Ето и линк към продукта, за който Ви говоря : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110469239456&ssPageName=STRK:MEWAX:IT  

Хахахахаха, бате ти си превЪртел! !

ОБИ, СЪРВИС Е ТРЪГНАЛ ПО МОЯ ПЪТ, А ТОВА НЕ Е ХИЧ ДОБРЕ.  no

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ВСИЧКО КЪДЕТО ПИШЕ LEEDS.
  helpsmilie helpsmilie helpsmilie

Активен

LOVE LEEDS, HATES BATES
Obi-Wan Kenobi
PML
www.sportbg.net
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1416

MARCHING ON AND ON!

Профил
« Отговор #124 -: Февруари 03, 2010, 18:11:28 pm »

Днес се ровех в www.ebay.co.uk и случайно попаднах на един продукт, който е топки за голф - 3 на брой ! Та мисълта ми е случайно някой от тука пишещите иска ли да направим една "партия" и да поръчаме тези 3 топки ! Аз съм съгласен при положение, че се намерят още 2ма, които да искат голф топка с емблемата на Лийдс ! Цената с доставката до България за комплекта е грубо 23 лв. , което прави по 8 лв. на човек ! Надявам се с този пост да не милслите, че съм се побъркал съвсем  biggrin  Ето и линк към продукта, за който Ви говоря : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110469239456&ssPageName=STRK:MEWAX:IT 

ВИЖДАМ АЗ, ЧЕ ЯКО ШОПИНГ ТЕРАПИЯ ГО ТРЕСЕ!
Активен

service_crew
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Публикации: 1000

Glory Glory Leeds United

Профил
« Отговор #125 -: Февруари 03, 2010, 18:16:36 pm »

Днес се ровех в www.ebay.co.uk и случайно попаднах на един продукт, който е топки за голф - 3 на брой ! Та мисълта ми е случайно някой от тука пишещите иска ли да направим една "партия" и да поръчаме тези 3 топки ! Аз съм съгласен при положение, че се намерят още 2ма, които да искат голф топка с емблемата на Лийдс ! Цената с доставката до България за комплекта е грубо 23 лв. , което прави по 8 лв. на човек ! Надявам се с този пост да не милслите, че съм се побъркал съвсем  biggrin  Ето и линк към продукта, за който Ви говоря : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110469239456&ssPageName=STRK:MEWAX:IT 

ВИЖДАМ АЗ, ЧЕ ЯКО ШОПИНГ ТЕРАПИЯ ГО ТРЕСЕ!

Мамка му на този дето е измислил ebay !!! Колко болни мозака като мен си хвърлят парите вътре !!!  wacko helpsmilie
Активен

PolyFabrikat
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Публикации: 1207

Marching On Together : Chapter Two

Профил
« Отговор #126 -: Февруари 03, 2010, 20:40:13 pm »

Ееее, аз избързах и веднага си го поръчах. Но ако си навит ще ти поръчами на теб. Ще проверя дали пращат до България и ако ми дадеш твоя адрес, щи си го получиш директно. Вечерта ще ти пиша. Леле как ше се накичим като коледни елхи  biggrin

Няма проблем, намерих си колега който ще ми направи услугата  Не се занимавай ти, ще те пазя за нещо друго! Майтапче. Айде драсни като пристигне и качи някоя снимка да видим за кво иде реч  biggrin. Благодаря ти, че го сподели с мен! 
Активен

... And there`s nothing you can do against the yellow , white and blue !!!
Batty
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Мъчно ми е за село!

Профил WWW
« Отговор #127 -: Февруари 03, 2010, 23:51:10 pm »

Няма проблем, намерих си колега който ще ми направи услугата  Не се занимавай ти, ще те пазя за нещо друго! Майтапче. Айде драсни като пристигне и качи някоя снимка да видим за кво иде реч  biggrin. Благодаря ти, че го сподели с мен! 

Стана бързо сделката, платих го на момента и оня вече го е пратил thumbup Като пристигне ще пусна снимки.
Активен

ivan123
www.sportbg.net
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 45

Профил
« Отговор #128 -: Март 19, 2010, 20:51:01 pm »

mom4eta ako ima nqkoi flanelka na leeds da se prodava mi pi6ete . 001_smile
Активен
service_crew
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Публикации: 1000

Glory Glory Leeds United

Профил
« Отговор #129 -: Април 27, 2010, 22:09:35 pm »

Продавам тези 3 значки на Лийдс :

За повече инфо ми пишете ! 
Активен

Batty
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Мъчно ми е за село!

Профил WWW
« Отговор #130 -: Април 28, 2010, 16:10:06 pm »

Следя тази оферта вече 5 дни, но нещо много хора се накачиха и вдигнаха цената. 4 екипа с размер М и Л, втора употреба и добро състояние.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230466739423&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Активен

Страници: 1 ... 7 8 [9]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: