|
yasho_LUFC
|
 |
« Отговор #15 -: Март 21, 2009, 10:40:50 am » |
|
Добрата новина днес е че се чувствам прекрасно а тва значи че Лийдс тряа да бият щото ще се случи нещо лошо 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
lorimer
|
 |
« Отговор #16 -: Март 21, 2009, 19:29:02 pm » |
|
ДНЕС БИХМЕ АМА С МНОГО МЪКА.ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО ХУБАВО НЕЩО.БИХМЕ СЛАБ ОТБОР КОЙТО ИГРА С 10 ЧОВЕКА ЦЯЛ МАЧ И КОЙТО ДАЖЕ В КРАЯ НА МАЧА ИЗПУСНА ДА НИ ИЗРАВНИ. 
|
|
|
|
|
Активен
|
LOVE LEEDS, HATES BATES
|
|
|
|
Elland
|
 |
« Отговор #17 -: Март 21, 2009, 19:32:21 pm » |
|
Ама бихме,б*л съм ги как сме ги били...ще полеем 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Elland
|
 |
« Отговор #18 -: Март 22, 2009, 22:51:20 pm » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Elland
|
 |
« Отговор #19 -: Март 23, 2009, 14:24:00 pm » |
|
ИМАМ 5 ПО ГРАДИВНИ ЕЛЕМЕНТИ,НИКОЙ ДА НЕ МЕ БАРА!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
PML
www.sportbg.net
Неактивен
Публикации: 1416
MARCHING ON AND ON!
|
 |
« Отговор #20 -: Март 23, 2009, 14:55:17 pm » |
|
Ха-ха-ха, ако ми кажеш какво изучавате по този безсмислен предмет, ше съм ти много благодарен  !
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
- KE2 -
|
 |
« Отговор #21 -: Март 23, 2009, 18:02:42 pm » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Elland
|
 |
« Отговор #22 -: Март 23, 2009, 19:59:54 pm » |
|
Ха-ха-ха, ако ми кажеш какво изучавате по този безсмислен предмет, ше съм ти много благодарен  ! Начи в съдържанието са следните глави: 1.Електронни и йонни лампи 2.Физични и технологични основи на полупроводниковите прибори и микроелектроника 3.Полупроводникови диоди 4.Биополярно транзистори 5.Динамични параметри на транзисторно усилвателно стъпало 6.Униполярни транзистори 7.Други полупроводникови прибори 8.Оптоелектроника 9.Микроелектроника 10.Качество и надеждност на полупроводниковите прибори и интегрални схеми 11.Съвременно състояние и тенденции в развитието не електрониката и микроелектрониката Едва ли ще го изучим всичкото ама направо ми се зима акъла всеки понеделник,3 часа само тоци,напрежения,жици,схеми,диоди,транзистори...абе къде се набих и аз в тва даскало :X!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
francisleeds
|
 |
« Отговор #23 -: Март 23, 2009, 21:36:24 pm » |
|
Ха-ха-ха, ако ми кажеш какво изучавате по този безсмислен предмет, ше съм ти много благодарен  ! Начи в съдържанието са следните глави: 1.Електронни и йонни лампи 2.Физични и технологични основи на полупроводниковите прибори и микроелектроника 3.Полупроводникови диоди 4.Биополярно транзистори 5.Динамични параметри на транзисторно усилвателно стъпало 6.Униполярни транзистори 7.Други полупроводникови прибори 8.Оптоелектроника 9.Микроелектроника 10.Качество и надеждност на полупроводниковите прибори и интегрални схеми 11.Съвременно състояние и тенденции в развитието не електрониката и микроелектрониката Едва ли ще го изучим всичкото ама направо ми се зима акъла всеки понеделник,3 часа само тоци,напрежения,жици,схеми,диоди,транзистори...абе къде се набих и аз в тва даскало :X! А нещо на Български няма ли?.... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
lorimer
|
 |
« Отговор #24 -: Март 24, 2009, 23:44:53 pm » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
LOVE LEEDS, HATES BATES
|
|
|
|
lorimer
|
 |
« Отговор #25 -: Март 24, 2009, 23:47:08 pm » |
|
ЛИЙДС ДА СЕ КЛАСИРАТ В ДИРЕКТНО В ЧАМПИЪНШИП. БСП ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА. МОЖЕШ ДА ИСКАШ МНОГО НЕЩА, НО ТИ ЯВНО СИ СКРОМЕН. 
|
|
|
|
|
Активен
|
LOVE LEEDS, HATES BATES
|
|
|
|
PolyFabrikat
|
 |
« Отговор #26 -: Март 25, 2009, 00:05:14 am » |
|
Иухууууууууууууу Браво, браво, супер стана така с тези резултати  Определено МК Донс са в лоша форма. Пребиваме ги следващия мач и разликата с тях ни се стопява на 1 точка. Крю опъва Милуол а Лестър Питърбъро и дистанцията става все по малка!!! Айде дано. Нужен ни е и късмет. 
|
|
|
|
|
Активен
|
... And there`s nothing you can do against the yellow , white and blue !!!
|
|
|
|
COC
|
 |
« Отговор #27 -: Март 25, 2009, 09:17:19 am » |
|
аз като говоря неприказвам дето се вика - директна примоция не е цел а естествена развръзка. ето една тема Д- дей както казват американците или деня на голямата битка мисля че ще си отвисим в Мърфис (само дето жената има РД и ще трябва да подходи с разбиране хахха или да го празнува там :)
Mon 13 Leicester City v Leeds Utd (12.15pm) Skysports1 12.00pm League One Mon 13 Millwall v Peterborough (7.45pm) Skysports 1 7.30pm League One
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
COC
|
 |
« Отговор #28 -: Март 25, 2009, 09:21:31 am » |
|
още нещо : PFA Fans' Award contenders for March: Jermaine Beckford - Leeds Fabian Delph - Leeds Matt Fryatt - Leicester Craig Mackail-Smith - Peterborough Stephen Purches - Leyton Orient
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Elland
|
 |
« Отговор #29 -: Март 25, 2009, 14:09:28 pm » |
|
ЛИЙДС ДА СЕ КЛАСИРАТ В ДИРЕКТНО В ЧАМПИЪНШИП. БСП ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА. МОЖЕШ ДА ИСКАШ МНОГО НЕЩА, НО ТИ ЯВНО СИ СКРОМЕН.  Аз попринцип говорих само за него ден ;]
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|