|
Elland
|
 |
« -: Юни 20, 2009, 11:29:53 am » |
|
Тема за всичко извън спорта - пари,жени,коли и т.н.
Направо на моя въпрос.Абе днес почнах Football Manager 2009 и нещо не мога да се оправя да отида до датата на мача.Имаше една преди май 2005,където само се цъкаше и се превърташе до датата на мача.Сега от половин час се чудя от къде да стигна до тази прословута дата.Някой,който знае да помага!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Viduka
|
 |
« Отговор #1 -: Юни 20, 2009, 14:59:41 pm » |
|
Тема за всичко извън спорта - пари,жени,коли и т.н.
Направо на моя въпрос.Абе днес почнах Football Manager 2009 и нещо не мога да се оправя да отида до датата на мача.Имаше една преди май 2005,където само се цъкаше и се превърташе до датата на мача.Сега от половин час се чудя от къде да стигна до тази прословута дата.Някой,който знае да помага!
Има опция като идеш на Manager->Manager Options и оттам на Go On Holiday и те пуска директно на мача.Така поне е на 2008.2009-ката нещо не ме кефи.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Batty
|
 |
« Отговор #2 -: Юни 20, 2009, 15:33:04 pm » |
|
В страни от футбола, но не и в страни от живота. На 5 Юли трябва да гласуваме момчета, кой за когото иска, но да гласуваме. Аз се регистрирах и ще пропътувам 400 километра, само за да гласувам. Всеки галс се брои. В атака бели пауни! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
service_crew
|
 |
« Отговор #3 -: Юни 20, 2009, 18:41:57 pm » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Elland
|
 |
« Отговор #4 -: Юни 21, 2009, 19:05:50 pm » |
|
Абе тая игра що е за хора с IQ над 800.След продължителни главоблъсканици най-сетне я разгадах мамка й! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Batty
|
 |
« Отговор #5 -: Юни 22, 2009, 20:56:21 pm » |
|
45 минути филм за "Ебати държавата". На 20.06 Отечествен фронт се занимава със случая на двете деца "отвлечени" от държавата. Малкият Павел разказа какво мисли по случая. Бащата показа документа с който е отвел децата от Полша. Днес 22.06 от министерството на правосъдието продължават да твърдят, че той ги е взел незаконно, защото просто не са се свършили работата и не знаят за документа. И пак кой крив кой прав, няма значение. Отношението на държавата към децата е напълно неадекватно. Елена Ненова - Агенция за социално подпомагане Асеновград София Бечева - Агенция за социално подпомагане Асеновград Валериа Георгиева - Агенция за социално подпомагане Асеновград Гергана Дрянска - Агенция за социално подпомагане София Георги Терзийски - Агенция за социално подпомагане ПР- София Кремена Демерджиева - съдия изпълнител Тези хора спазиха закона и го изядоха, беква по буква. Можете да ги потърсите на: 02 935 05 39 Предаването можете да гледате директо от броузъра от тук http://members.lycos.co.uk/batekole/interest.htm
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Elland
|
 |
« Отговор #6 -: Юни 24, 2009, 21:13:25 pm » |
|
Абе на FM що на някой играчи,които им изтичат договорите като дам поднови и нали пише какви са им изискванията.И двама от играчите ми + чето,което е за вдигане на заплатата е сиво и не мога да му я повиша при положение,че му е 350,а той иска 600.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
- KE2 -
|
 |
« Отговор #7 -: Юни 24, 2009, 22:38:43 pm » |
|
Ами можеби защото тавана ти е по-нисък от 600 и като стигнеш до тая сума която ти е тавана неможеш да даваш повече
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Elland
|
 |
« Отговор #8 -: Юни 25, 2009, 10:03:42 am » |
|
Ами можеби защото тавана ти е по-нисък от 600 и като стигнеш до тая сума която ти е тавана неможеш да даваш повече
А откъде мога да го видя/дигна?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
- KE2 -
|
 |
« Отговор #9 -: Юни 25, 2009, 11:34:51 am » |
|
Виж дали имаш повече пари за трансфери и ако е така има една опция adjust buget и от там си вкарваш парите за трансфери в заплати и се вдига тавана
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Viduka
|
 |
« Отговор #10 -: Юни 25, 2009, 21:34:59 pm » |
|
Виж и какъв му е статута,защото максималните заплати за например Backup,First Team и Key Player са различни.Можеш да поискаш от собственика пари,но в повечето случаи не ти дава и ако му поставиш ултиматум обикновено те гонят.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Elland
|
 |
« Отговор #11 -: Юни 27, 2009, 20:25:57 pm » |
|
Оооо на FM спечелих прИмоция със белите машинки и вече съм член на Чемпиъншип 8 кръга преди края със само 1 загуба от 37 мача.А след малко играя финал за JPT срещу Милуол,трябва да ги отмъстя! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Elland
|
 |
« Отговор #12 -: Юни 29, 2009, 21:58:46 pm » |
|
Какво да говорим повече....  Пръскам им кошниците!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
- KE2 -
|
 |
« Отговор #13 -: Юни 30, 2009, 09:15:52 am » |
|
Голямата ми мъка е че титлата все ми се изплъзва и то заради кирливите мангалчестър бахти изрудите дето са ги напраили майна 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Elland
|
 |
« Отговор #14 -: Юни 30, 2009, 13:11:14 pm » |
|
А има ли смисъл изобщо да се напъвам да влизам?Щото все пак това е втора поредна промоция и не знам дали,ако се кача в Премиършип ще успея да оцелея,а пък и парите ми за трансфери сега са 1 млн евро,а при евентуална промоция дъртия да даде най-много 5.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|