BGPLAY.net
Септември 07, 2010, 12:07:12 pm *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Разни...  (Прочетена 3068 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Elland
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Публикации: 2473

FOREVER LEEDS,FOREVER PROUD!

Профил
« Отговор #60 -: Октомври 30, 2009, 22:52:15 pm »

Искам да попитам, понеже съм младата надежда на нашият отбор в BGplay лигата, кога ще започнат мачовете ? И ще играем ли неква контрола примерно преди началото на сезона ??? Въпроса ми е към капитанО на отборО  biggrin

Сезона трябваше да започне УЖ началото на октомври,но уви засега нищо,а първенствата свършиха.Ако има навити може да направим един спаринг с някой отбор за другата седмица :)
Активен
Elland
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #61 -: Февруари 05, 2010, 15:46:29 pm »

Искам да питам нещо относно Football Manager-a.Тааа за един сезон направих фурор с клубният си отбор и ме искат за национален треньор на Бразилия.постояно давам,че приемам офертата,но след 1 седмица пак се появява.Трябва ли да напусна клубният отбор,за да ги поема,защото на 2009 нямаше такъв проблем и бях едновремено мениджър на клуб и национален отбор.Някой помощ?
Активен
xd-
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Публикации: 206

Профил
« Отговор #62 -: Февруари 05, 2010, 16:02:11 pm »

Vinagi si e mojelo da vodish kluben i nacionalen otbor ednovremenno(a i v realnia futbol sushto e taka)... ne mi se viarva da sa go mahnali. V momenta Dunga(ili koito e) vodi li se trenior na Brazilia? Mai triabva purvo da go uvolniat ili da si podade ostavkata i sled koeto acceptvash... ili taka mislia de.
Активен
tanzjora
www.sportbg.net
Активен Активен

Публикации: 119

Профил
« Отговор #63 -: Февруари 06, 2010, 18:11:16 pm »

Искам да питам нещо относно Football Manager-a.Тааа за един сезон направих фурор с клубният си отбор и ме искат за национален треньор на Бразилия.постояно давам,че приемам офертата,но след 1 седмица пак се появява.Трябва ли да напусна клубният отбор,за да ги поема,защото на 2009 нямаше такъв проблем и бях едновремено мениджър на клуб и национален отбор.Някой помощ?

Не си си сложил пача 10.1 , като го сложиш се оправя този пролем Wink
Активен

Elland
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #64 -: Февруари 06, 2010, 18:19:32 pm »

Не си си сложил пача 10.1 , като го сложиш се оправя този пролем Wink

А ако слоша 10.2 има ли проблем?
Активен
Elland
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #65 -: Март 14, 2010, 12:56:44 pm »

Пача пръска...има хиляди снимки.След вчерашният мач много се натварих и сега реших да си отмъстя като почна нов сейф с Лийдс.Имам и друг ще си ги менкам от време на време,но днес докато не стигна до мача с тия кавали...
Активен
Elland
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #66 -: Март 15, 2010, 16:27:46 pm »

Не знам ама на мениджъра сега бих Норич с 4:0!
Активен
Elland
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #67 -: Март 19, 2010, 23:31:13 pm »

Даеба,сега ще трябва да направя нещо на мениджъра,за което ще ме е яд до края на другия сезон.Сега ще играя финален плейоф за влизане във ВЛ и ще трябва да го загубя,защото много бой ще ям във ВЛ иначе...УЖАС!Аз можех и директно да влзе 5 пъти до сега,но ми е първи сезон в Чампиъна и не ми се рискува,другият сезон ще вляза,иначе дори на играта се случи нещо,за което може би всеки фен на Лийдс си мечтае,а то е:

Цъкнете и преценете :)
« Последна редакция: Март 19, 2010, 23:34:28 pm от Elland » Активен
Viduka
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Публикации: 996

PAIN IS TEMPORARY PRIDE IS ETERNAL

Профил
« Отговор #68 -: Март 20, 2010, 09:24:43 am »

Даеба,сега ще трябва да направя нещо на мениджъра,за което ще ме е яд до края на другия сезон.Сега ще играя финален плейоф за влизане във ВЛ и ще трябва да го загубя,защото много бой ще ям във ВЛ иначе...УЖАС!Аз можех и директно да влзе 5 пъти до сега,но ми е първи сезон в Чампиъна и не ми се рискува,другият сезон ще вляза,иначе дори на играта се случи нещо,за което може би всеки фен на Лийдс си мечтае,а то е:

Дай да видим състава
Активен
Elland
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #69 -: Март 20, 2010, 11:46:03 am »

Дай да видим състава

Само да свърши трансферният прозорец и да внеса някой промени и ще го покажа :)
Активен
Elland
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #70 -: Март 21, 2010, 19:36:51 pm »

На играта Кен Бейтс вече го няма  clap clap ,а ето го и завършеният състав!

Активен
Batty
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Публикации: 1846

Мъчно ми е за село!

Профил WWW
« Отговор #71 -: Април 20, 2010, 11:24:41 am »

Тука има ли някой от вас да играе в Hattrick ?

Нов съм днес ми е първия мач за купата. Искам да си разиграя отбора, ако има стари кучета, ще помоля някой да ми прати покана, да цъкнем едно мачле. Данке Анке! biggrin

Отбор:  Batty United
« Последна редакция: Април 20, 2010, 11:37:53 am от Batty » Активен

tanzjora
www.sportbg.net
Активен Активен

Публикации: 119

Профил
« Отговор #72 -: Април 20, 2010, 11:29:03 am »

Аз си влизам без проблеми във Висшата лига и др. сезон се оправям, не изпадам 100%. Преди сезона като ти дадат около 35 млн. за трансфери нема как да изпаднеш... даже сега стигнах финал за лигата срещу Челси и дори да падна, би трябвало даже да играя в Европа :)
Активен

Elland
www.sportbg.net
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #73 -: Юли 28, 2010, 11:12:57 am »

http://zamunda.net/details.php?id=229228&hit=1

Нямааа да сее спиии,а ще имаа отворени главииии :}}}
Активен
ChillyWeather